Kylämme on ainutlaatuinen paikka, joka sijaitsee Muotkan Tunturin luonnonsuojelualueen sydämessä, Tunturivuorten, joen ja loputtomien järvien välissä niin kauas kuin silmä kantaa. Täällä aika pysähtyy ja antaa tilaa seikkailuille koskemattomassa luonnossa, jossa on koskemattomia metsiä, villieläimiä ja kristallinkirkasta juomavettä.

Vieraamme kertovat usein: ”Täällä tuntee olevansa yksin maailmassa, toisessa maailmassa, ja jokainen hetki antaa meille mahdollisuuden poiketa poluilta ja tutustua maisemiin, jotka ovat niin erilaisia kuin muualla Lapissa tai kotimaassa! Se on kuin toinen planeetta.

Mutta Muotkan Ruoktussa ja sen toiminnassa on kyse myös ”inhimillisistä tarinoista”, joissa tuntee olevansa enemmän ystävien kuin vieraiden joukossa. Intohimomme seikkailuun ja paikan historiaan ovat etusijalla.

Tämä ei ole viiden tähden hotelli, vaan pikemminkin tuhannen tähden paikka. Jokainen hetki tarjoaa ainutlaatuisen kokemuksen, olipa kyseessä sitten majesteettiset revontulet tai henkeäsalpaavat maisemat!