Matkamme on suunniteltu siten, että ne sopivat kaikille iästä tai fyysisestä kunnosta riippumatta. Jos olet normaalissa fyysisessä kunnossa etkä tarvitse erityistä lääketieteellistä apua, matkamme sopivat sinulle. Ajattelutapa ja seikkailunhalu ohjaavat sinua. Matkanjohtajan opastuksella saat nopeasti varmuutta liikkua arktisessa ympäristössä turvallisesti.

Kuormitus voi kuitenkin vaihdella matkan tyypin mukaan. Kussakin matkassa on määritelty eri tasot, joita kannattaa harkita mieltymystesi ja fyysisen kuntosi mukaan.

Taso 1: ”Seesteisyys”, joka vaatii minimaalista vaivannäköä eikä erityisiä taitoja, pienessä ryhmässä samanhenkisiä matkailijoita. Se voi tarkoittaa lyhyen matkan kävelyä tai yksinkertaisesti uppoutumista kulttuuri- ja hyvinvointiaktiviteetteihin. Tärkeintä on uppoutua tunnelmaan ja luontoon!

Taso 2: ”Tutustu tähän” on miniseikkailu, jonka aktiviteetit eivät vaadi teknisiä taitoja ja vain pientä fyysistä ponnistelua. Sopii kaikille, jotka harrastavat säännöllisesti urheilua ja pystyvät kävelemään ja liikkumaan useita tunteja kerrallaan. Halu löytää uusia aktiviteetteja taianomaisessa Lapin ympäristössä on tärkein työkalusi.

Taso 3: ”Rajojen ylittäminen”. Tämä on todellinen seikkailu, joka sisältää kestävyysurheilutoimintoja, kuten vaeltamista, packraftingia tai koiravaljakkoajelua useiden päivien ajan. Se on haaste ja ainutlaatuinen tilaisuus uppoutua Lapin laajojen alueiden koskemattomaan luontoon. Se voi kuitenkin joskus olla vaativa sääolosuhteista riippuen (lumi, sade, tuuli).