Meidän aktiviteetit

Meidän aktiviteetit

Aktiviteetit

Meidän missio on näyttää todellista Lapin luontoa ja kulttuuria autenttisten aktiviteettien ja retkien kautta. Kaukana turistipaikoista ja turistien massoista.
Valitsemme Muotkatunturin luonnonsuojelualueellamme toteutettavat ja paikallisten kumppaneiden tarjoamat toimet siten, että kestävyysajattelu asetetaan etusijalle.
Rakastamme pitää hauskaa ja elää seikkailuja, jotka saavat vieraamme tuntemaan itsensä onnelliseksi ja ainutlaatuiseksi. Todelliset kokemukset ovat tärkein tehtävämme ja ilomme!
Tule ja jaa tämä hetki kanssamme.

Aito
Pienryhmät
Kestävä matkailu
Ulos raiteilta

Arktinen hiihto & revontulet

Haluatko kokeilla tyypillistä paikallista aktiviteettia yhdellä Lapin kauneimmista alueista? Umpihankihiihto tai hiihto on kiistatta paras tapa tutustua arktiseen luontoon, ylittää jäätyneitä järviä ja kulkea lumen peittämiä tuntureita. Samalla tavalla kuin hiihtokenkäily, joka on kaikkien ulottuvilla hiihtotaidoista riippumatta, hiihto tarjoaa vieläkin ihastuttavampia tuntemuksia, kuten pehmeää liukumista, voimakkaita tunteita ja loputonta vapauden tunnetta.

Ja jos revontulet näkyvät… hiihto yöllä saa sinut tuntemaan itsesi kuin toiselta planeetalta!

Aktiviteetit vaihtelevat 1,5 tunnin retkistä koko päivän retkiin ja ne tarjoavat ainutlaatuisen mahdollisuuden tutustua Muotkatunturin luonnonsuojelualueeseen. Tule ja koe!

Asiakkaamme yksinkertaisesti rakavastat sitä!

Tunne vapaus

Tutki erämaata

Muotkan Ruoktu

Moottorikelkkailu & tunturiretket

Moottorikelkkailu on saamelaisten poromiesten ja paikallisten asukkaiden ensisijainen kulkuväline Lapissa. Se sopii täydellisesti kaikille ilman aiempaa kokemusta ja tarjoaa rajattomat mahdollisuudet tutustua Muotkatunturin, Lemmenjoen ja muiden upeiden paikkojen villeimpiin ja aidoimpiin paikkoihin.

Uskomme, että moottorikelkka on loistava kulkuväline Lapin erämaahan tutustumiseen. Teemme sen sinun tahdissasi, otamme aikaa havainnointiin, pysähdymme valokuvaamaan tai yksinkertaisesti annamme maisemien tai eläinten kauneuden lumota sinut.

Tule tapaamaan Keviniä ja Kingaa, moottorikelkkaoppaitamme, koe moottorikelkkailun ilo ja tutustu paratiisiimme.

Savustettua lohta & arktista tulitaidetta

Kokemukseen kuuluu myös sen paikallisen keittiön tarjoilut. Täällä Lapissa voimme nauttia herkullista kalaa, joka on pyydetty suoraan Inarijärvestä.

Lohen savustaminen perinteisin paikallisin menetelmin itse sytytetyssä nuotiossa on todella aito kokemus! Etenkin, jos se tapahtuu revontulten ja tähtitaivaan alla tai meidän meidän kodassa.

Liity seuraamme ja koe arktinen kulinaarinen kokemus!

Maista herkullista kalaa Inarin järvestä

Elä Lappi

Packgrafting & vaellus

Packrafting on kiistatta yksi suurimmista keksinnöistä paikallisten järvien ja jokien tutkimiseen. Se on kevyt ja helppo pakata, ja se mahdollistaa muutaman tunnin tai jopa muutaman päivän kestävät seikkailut. Se on suunniteltu seikkailunhaluisille, jotka haluavat erottua joukosta ja kokea todellisen Lapin ja se on helppo, hauska sekä kaikkien ulottuvilla.

Tarjoamme vaihtoehtoja yhdistää packrafting ja vaellus, koska packcraft mahtuu helposti reppuun ja paikalliset alueet ovat paratiisi molemmille aktiviteeteille.

Meillä jokainen kokemus on ainutlaatuinen, sillä rakastamme tutkia ja luoda uusia polkuja! Ota yhteyttä ja valitse seikkailusi!

Polut näkyvät retkikartta.fi

Kalastus

Kalastus erämaassa. Peltojoki ja muut erämaassa olevat joet. Muotkan Ruoktu on vain noin 45 km:n päässä Tenojoesta, joten se on myös loistava majapaikka lohenkalastajille.

Elä Lappi

Muotkan Ruoktu

Elä Lappi

Metsästys

Muotkan Ruoktu on erinomainen paikka metsästyslomalle. Mökkeihimme voit tuoda karvaiset metsästyskaverisi ilman lisämaksua.

OTA YHTEYTTÄ, NIIN JÄRJESTÄMME MAJOITUKSEN JA AKTIVITEETIT, JOITA RAKASTAT TEHDÄ KANSSAMME!

Opastettu seikkailumatka Kingan ja Kevinin kanssa

Scandlap Explorer

Koe Lapin villi luonto moottorikelkkaretkellä tai kesäisin vaikka backraftingilla…

Tule tutustumaan Lappiin moottorikelkalla. Näet skandinaavisia vuoria, taigaa ja tundraa, porolaumoja ja muita villieläimiä luonnollisessa ympäristössään, ja tietenkin, jos taivas on kirkas, upeita revontulia.

Tarkista ja varaa ScanlapExplorer matkat ja aktiviteetit scanlap-explorer.com!

Elä Lappi

Nauti Suomen luonnosta!

Elä Lappi

Epätavallinen inhimillinen seikkailu!

Munay kokemus

Seikkailijan henki, sellaisen ihmisen henki, joka uskaltaa mennä pidemmälle, on juurtunut syvälle meihin kaikkiin. Sen avulla voimme nostattaa henkeämme, irrottautua arkirutiineista ja löytää uudelleen sisäisen voimamme ja harmoniamme. Luomme seikkailuja, joilla voimme virkistää mieliämme ja tutustua aitoon Lappiin, sen värikkääseen erämaahan ja kiehtovaan saamelaiskulttuuriin. Täällä kutsumme sinut tutustumaan Munayn tilaan, joka inkojen perinteessä Andien alueella on tila, jossa olet harmoniassa itsesi ja ympäröivän maailman kanssa. Pohjois-Lappi – sekä talvella että kesällä – on todellinen paratiisi maailman huipulla!

Lue lisää ja varaa kokemus
munayexperience.com

JOS SINULLA ON KYSYMYKSIÄ, KATSO USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET